banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Başkan Güvenç'ten Kurban Bayramı Kutlama Mesajı

Güvenç mesajında; Çok değerli Şanlıurfalı hemşerilerim; bir kurban bayramını daha birlikte idrak ediyoruz. Bayramınızı içtenlikle tebrik ediyorum. Bayramın, huzur, barış, kardeşlik getirmesini Cenabı-ı Hak’tan niyaz ediyorum. Sizlerin de yakından izlediği gibi bu bayramda da İslam coğrafyasında gözyaşı, ayrılık, sıkıntılar var. Mazlum kardeşlerimiz yerlerinden yurtlarından oldu. Son bir hafta içerisinde Kobani’den ilimize 160 binin üzerinde akrabamız, kardeşimiz göç etti, taşındı. Bunların sıkıntılarını, acılarını hep birlikte yaşıyor, yüreğimizde hissediyoruz.

Bu bayram günü sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum ki dünyanın en büyük devletlerinin bile başa çıkamayacağı, kaldıramayacağı, bu ağır yükü fedakarlıkla, sabırla, inançla aşmamızda; bizlere destek oldunuz. Hepinizden Allah razı olsun. Bu bağlamda buraya gelen mazlum insanlar ve ihtiyaç sahibi Şanlıurfalı kardeşlerimiz için bir kurban bağış kampanyası başlattık. ALO 153 Çağrı Merkezimizi arayarak 500 TL ile bir hisse kurban bağışı yapabilirsiniz. Ayrıca Büyükşehir Belediyemizin önünde açtığımız stantta da bu yardımlar toplanmaktadır. Allah şimdiden yardımlarınızı kabul etsin.

Değerli kardeşlerim, bayram süresince gerek Büyükşehir Belediyemize bağlı ekiplerimiz ve gerekse ilçe belediyelerimiz büyük bir özveri ile çalışmaya, 24 saat esaslı hizmet vermeye devam edecek. Halkımızın hizmetleri kesintisiz olarak alması için her türlü tedbir alınmıştır. Bayram süresince ihtiyaç ve şikayetlerinizi de ALO 153 Çağrı Merkezimize mutlaka iletin, gerekli müdahaleler ekiplerimiz tarafından yapılacaktır.

Değerli hemşerilerim, bayramda kurbanlarımızı mutlaka tespit ettiğimiz yerlerde kesip, kötü görüntülere izin vermeyelim. Bize yakışmayan kirliliğe müsaade etmeyelim. Bütün ilçelerde tespit edilen Kurban kesim yerlerini www.sanliurfa.bel.tr adlı internet sitemizden öğrenebilirsiniz. Kesim yapılacak, yerlerde her türlü tedbir alınmıştır. Herkesi kurbanlarını oralarda kesmeye davet ediyorum.

Bayram süresince belediye otobüslerimiz 3 gün boyunca ücretsiz olarak halkımıza hizmet verecektir. Ayrıca Arefe gününden itibaren Yeni Asri Mezarlığımıza koyduğumuz ücretsiz servisler halkımızın ulaşımını sağlayacak. Bu servislerimiz Yeni Mezarlığa üçüncü gün akşama kadar ücretsiz olarak hizmet verecektir. Bu düşüncelerle bayramınızın kutlu olmasını; daha güzel barış dolu, kardeşlik dolu bayramlar geçirmenizi diliyorum. Bunun da birlik ve beraberlikten geçtiğini, kenetlenmekten geçtiğini belirtmek istiyorum. İnşallah bayramları da hep beraber idrak ederiz.

Öte yandan bayramın ikinci günü saat 11.00’da Öğretmenevi yanındaki Hacıbekir’de halkımızla birlikte bayramlaşma programını gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Bayramlaşma merasimimize bütün vatandaşlarımızı davet ediyorum. Allah bayramımızı mübarek kılsın. Anlamına uygun kazasız, belasız, coşkulu bir bayram geçirmeyi diliyor, sevgi ve saygılar sunuyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.