banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Başkan Güvenç’ten anında çözüm

Toplu taşıma konusunda bir grup kadının taleplerini dinleyen Başkan Güvenç, siyasi bir cevap yerine teknik cevap verilmesi talimatı ile kadınları Ulaşım Daire Başkanlığına davet ederek sorunun çözümü için teknik ekiple bir araya getirdi.

 Dedeosman , Mance, Buhara, Haleplibahçe, Bağlarbaşı, Karaköprü mahalle ve semtinden gelen kadınlar, Ulaştırma Daire Başkanlığı yetkilileri ile yaşanan sıkıntıları istişare ettiler.

Taleplerine teknik olarak yanıt verilmesinden dolayı memnuniyetini dile getiren kadınlardan Mance Mahallesinde ikamet eden Hatice Çatın; “Yetkili makama gelenler bizi hep ikinci sınıf insan olarak görür. Ancak Celalettin Bey seçildikten sonra da kapılarını bize açtı. Bizi davet etti sorunumuzu anlattık. Taleplerimize kısa sürede yanıt vereceklerini bildirdiler. Umarız sıkıntılarımız giderilir. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.