banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Başkan Güvenç, Yaralı Öğrencileri Ziyaret Etti

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ve eşi Turan Güvenç, Şanlıurfa-Gaziantep yolu 25’inci kilometresinde yaşanan kazada yaralanan 25 öğrenciyi kaldırıldıkları Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisinde ziyaret etti.

Acil Serviste yaralı öğrencileri ziyaret eden Başkan Güvenç, yaralı öğrenciler sağlık durumları hakkında doktorlardan bilgi alarak, yaralı öğrencilere geçmiş olsun dileğinde bulundu.

 

Ayrıca Hastanenin Acil Servisine gelen vatandaşlarla da sohbet edip geçmiş olsun temennisinde bulunan Başkan Güvenç, daha sonra hastaneden ayrıldı.

 

BÜYÜKELÇİDEN  BAŞKAN GÜVENǒE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

 

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Mustafa Lakadamyalı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ve belediyenin yaralı öğrencilere göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

 

Kaza esnasında Başkan Celalettin Güvenç’in il dışında bulunmasından dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Metin Çadırcı’nın kazada yaralanan öğrencilerin kaldırıldıkları hastanelerde ziyaret etmiş ve Başkan Güvenç’in gece geç saatlerde Şanlıurfa’ya ayak basar basmaz yaralı öğrencilerin bulunduğu hastaneye giderek, durumları hakkında bilgi aldı.

Başkan Güvenç’e teşekkürlerini ileten Ankara Büyükelçisi Lakadamyalı, kazada yaralanan öğrencilerin son durumları hakkında bilgiler aktardı.

 

Öte yandan Şanlıurfa'ya tarihi ve turistik yerleri gezmek amacıyla gelen Kıbrıs Doğu Akdeniz Üniversitesi yerli ve yabancı öğrencilerden oluşan turist kafilesinin Şanlıurfa gezisinin ardından Gaziantep’e geçerken, Şanlıurfa-Gaziantep otoyolu 25’inci kilometresinde kaza yapmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.