banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Başkan Güvenç, Bakanlarla Bir Araya Geldi


Balıklıgöl’de Ayn-ı Zeliha çay bahçesinde bir araya geldiği Abdülkadir Aksu ve Fikri Sağlar ile bir süre sohbet eden Başkan Celalettin Güvenç, Şanlıurfa’yı ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini ifade etti.
Daha sonra Balıklıgöl Platosundan ayrılan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç,  bir otelde Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Başkanı İsmail Dilber ve 15 ilin Futbol Antrenörleri Dernek Başkanlarıyla bir araya gelerek, Türk Futbolunun geleceği üzerine sohbetler gerçekleştirdi.
Burada Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Başkanı İsmail Dilber tarafından Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’e Türk Futboluna yapmış olduğu hizmetlerden dolayı plaket takdim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.