banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

BAŞKAN EKİNCİ, PERSONELLERLE İLK TOPLANTISINI YAPTI

30 Mart 2014 Tarihinde yapılan yerel seçimlerinde büyük bir zaferle ayrılan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Şanlıurfa’nın büyükşehir olmasından sonra Eyyübiye Belediyesi’ne tasfiye komisyon kararı ile geçen kurum personelleri ile SGK il binası konferans salonunda ilk toplantısını yaparak tanıştı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yapmış olduğu tanışma toplantısında kendini kısaca tanıtarak Eyyübiye için düşünmüş olduğu hizmetleri ve projelerini anlatarak bu düşünmüş olduğu projeleri hayata geçirmek için hep birlikte bir ekip ruhu ile hareket edeceklerini, Eyyübiye için düşüncesi olan, projesi olan, fikri olan herkese kapılarının açık olduğunu ifade ederek sözlerine şöyle devam etti.  ‘’Eyyübiye ilçemiz yeni kurulan bir ilçedir.

Yeni kurulması sebebiyle birçok sorunları ve eksiklikleri olan bir ilçemizdir. Bu eksikleri ve sorunları hep birlikte el birliği ile çözeceğiz. Hepimizin bildiği gibi Eyyübiye ilçesi 362 bin nüfusa sahip büyük bir ilçedir. Nüfus bakımından Şanlıurfa’nın en büyük ilçesi konumunda olup 151 yerleşim yeri alanı vardır.

Eyyübiye Belediyesi yeni kurulan bir Belediye olduğu için, gönül isterdi ki, yeni bir hizmet binamızın olmasıydı, yine gönül isterdi ki teşkilatın daha önceden kurulmuş olması gerekiyor. Ama tabii ki zaman ilerliyor ve hiç zaman kaybetmeden bu eksikliklerin acilen giderilmesi gerekiyordu.

Bu minvalde Eyyübiye Belediyesi için ekip ruhu ile hareket ederek eksiklikleri ve sorunları hep birlikte çözeceğiz.’’ Dedi.

Toplantı daha sonra karşılıklı soru, cevap şeklinde sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.