banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

BAŞKAN EKİNCİ ESNAFI YANLIZ BIRAKMIYOR (videolu)



Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, bir yandan Yeni Eyyübiye için çalışmalarını sürdürürken diğer yandan da esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Eyyübiye Belediye Meclis Üyesi Mustafa Fidanoğlu ve bazı Birim Müdürlerinin de eşlik ettiği Başkan Ekinci'nin son durağı Ayakkabıcılar, Terziciler, Manifaturacılar ve Kazancılar Pazarı esnafı oldu.

Merkez ve kırsal mahallelerde devam eden çalışmaların yanı sıra esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin temposu takdir topluyor. Haftanın belirli günlerinde rutin esnaf ziyaretlerini gerçekleştiren Başkan Ekinci, hem esnafla hasbıhal ediyor hem de sorunları birinci ağızdan dinleyip, sorunların çözümü için anında düğmeye basıyor.

Beraberindeki birim müdürleriyle birlikte soluğu sabahın erken saatlerinde Ayakkabıcılar çarşısında alan Başkan Ekinci, esnafın büyük ilgisini gördü. Daha sonra Terziciler esnafıyla bir araya gelen ve esnafın taleplerini dinleyen Başkan Ekinci bu taleplerin yerine gelmesi için birim müdürlerine talimat verdi. Terziciler esnafının da büyük ilgisini gören Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin bir sonraki durağı ise manifaturacılar esnafı oldu. Burada da özellikle kış aylarında yağan yağmur nedeniyle sıkıntı yaşayan vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi için çalışma başlatacaklarını belirten Başkan Ekinci," Eyyübiye'nin gelişimine büyük katkı sunan esnafımızla birlikte hareket ediyoruz." dedi.

Manifaturacılar esnafının bank talebi üzerine ilgililere talimat veren Başkan Ekinci'nin talimatının yarım saat içinde yerine getirilmesi esnafı mutlu etti. Son olarak Kazancılar Pazarı esnafını ziyaret eden Başkan Ekinci, güzergâh üzerindeki esnaflarla tek tek bir araya geldi. Yaklaşık 4 saat süren esnaf gezisinin ardından soluğu alt yapı çalışmaların devam ettiği alanda alan Başkan Ekinci'nin temposu takdir topladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.