banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Yayladağıspor Rasmus Hoejlund Rogers Kassım Mato

BAŞKAN EKİNCİ DEVASA TESİSTE İNCELEMELERDE BULUNDU

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye Belediyesi tarafından yapımı devam eden ve bitme aşamasına getirilen hasta yakınları misafirhanesi ile arsa tahsisi Eyyübiye Belediyesi tarafından yapılan camii inşaatında incelemelerde bulundu. Hasta yakınlarının rahat koşullarda zaman geçirebilmeleri için yapımına başlanılan ve büyük bir ihtiyacı giderecek olan misafirhane inşaatında incelemelerde bulunan Başkan Ekinci, tesisin kısa süre içinde bölge halkının hizmetine sunulacağını söyledi. Eyyübiye Belediyesinin yapımını tamamlama aşamasına getirdiği misafirhane, 3 bin 200 metrekarelik alanı kapsıyor. 500 kişiye aynı anda hizmet verme imkânı sağlayacak olan misafirhane inşaatının, kısa süre içinde bölge halkının hizmetine sunulması amaçlanıyor. İçerisinde; misafirhane, bekleme salonları, resepsiyon, çamaşırhane, mutfak, banyo, yatak odaları, balkon ve dinlenme odalarının bulunduğu misafirhane toplam 4 kattan oluşuyor. Başkan Ekinci’nin, ilgili birim amirleriyle ziyaret ettiği devasa tesis, kısa süre içinde açılışa hazır hale getirilecek.

Bölge halkının büyük bir ihtiyacını karşılayacak olan misafirhane ile ilgili açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci konuşmasında şunları söyledi;”800 Yataklı Araştırma Hastanesinin hemen bitişinde hasta refakatçilerinin konaklayabileceği bir tesisi bölge halkının hizmetine sunacağız. Kaba inşaatı bitmiş ve ince inşaatına başlanılmış bu tesisimizi inşallah önümüzdeki ay içerisinde açılışa hazır hale getireceğiz. 100 yataklı olan bu tesisimizin yaklaşık maliyeti 5 milyon tl’dir. Özellikle kırsal mahallelerden ve taşradan gelen vatandaşlarımızın ve hasta yakınlarının kalacağı yer ile ilgili sorunlarının önüne geçmeyi hedefliyoruz. İnsanlarımızın kalabileceği mekan sıkıntısı sık sık bizlere iletiliyordu. Bizler de sosyal belediyecilik konusunda zerimize düşeni yapıp bu ihtiyaca cevap vermiş olduk. İnşallah nisan ayı içerisinde hizmete hazır hele getirilecek. Şimdiden bölge halkına hayırlı uğurlu olsun. “

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.