banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

Başkan Çiftçi; Urfalılardan Az sabır bekliyoruz!

 

 Sürdürülen çalışmalar kapsamında köprülü kavşakların üst kısmını bir birine bağlayacak olan kirişlerin yerleştirilmesi işi başladı. Bu kapsamda 10 gün boyunca araç trafiğine kapalı olacak olan bölge için Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığınca geçici yol güzergah çalışması başlatılmıştı. 

Bölgede incelemelerde bulunarak üst örtü çalışmalarını inceleyen Başkan Nihat Çiftçi, işi yapan firma yetkilileri ile görüştü. 

24 saat esaslı yoğun bir çalışma başlatıldığını belirten Başkan Nihat Çiftçi, köprülü kavşakların kısa bir sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağını söyledi.

 Başkan Nihat Çiftçi, "Şanlıurfa-Diyarbakır yolu güzergahında yapımına devam ettiğimiz 2 adet köprülü kavşağımızın yapım çalışmaları son sürat devam ediyor. Zorlu araziye sahip yol güzergahında yüklenici firmamız 24 saat esaslı bir şekilde çalışırken Büyükşehir Belediyesi ekiplerimiz konuya müdahil bir şekilde denetlemelerini gerçekleştiriyor. Yapımı devam eden köprülü kavşakların üst kısmını bir birine bağlayacak olan kiriş çalışmaları kapsamında 10 gün boyunca bölge araç trafiğine kapalı olacak. Trafik güvenliği açısından Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı geçici olarak yeni yol güzergahlarını yapılmış durumda. Çalışmalardan dolayı mevcuttaki yolumuz 10 gün süreli trafiğe kapalı olacaktır. Yüklenici firmamız 24 saat esaslı bir şekilde çalışarak vinçlerin indirilmesi sağlanacak. Bu yolun kısa bir sürede tamamlanarak Şanlıurfalıların hizmetine sunulması için elimizden gelen bütün özveriyi sergiliyoruz. 6 Ay gibi bir sürede 2 adet köprülü kavşağı hizmete açmak kolay bir çalışma değil. Bu güne kadar Belediyemiz 2 adet köprülü kavşak yapmıştır. Şimdi ise aynı anda 2 adet köprülü kavşağı 6 ay gibi bir sürede tamamlamış olacağız. Vatandaşlarımızdan az daha sabırlı olmalarını diliyorum. Bu köprülü kavşaklarımızın tamamlanması ile birlikte diğer köprülü kavşaklarımızın yapımına başlayacağız" diye konuştu.

 ŞANLIURFA'NIN TRAFİK SORUNU TARİH OLUYOR 

Şanlıurfa'da sorunsuz ulaşımın sağlanması için planlamaların devam ettiğini de sözlerine ekleyen Başkan Nihat Çiftçi, "Şanlıurfa'mız köprülü kavşakları, yeni cevre yolları ve yeni merkez ilçe bağlantıları ile modern bir yol ağına sahip olacaktır. Haliliye ilçemizi Karaköprü'ye bağlayacak olan 2 adet çelik köprümüzün yapımı tam hız ilerlerken bir yanda da 6 adet yeni bulvarın yapım çalışmaları tam hız ilerlemekte. Her şey Şanlıurfa için, Şanlıurfalıların emrindeyiz" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.