banner2
Öne Çıkanlar Harran Üniversitesi ak parti Urfa İbrahim Tatlıses Sanlıurfa Haber

Başkan Çiftçi: Projelerimizin Takipçisiyiz

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına devam edilen Karakoyun Viyadük ve Köprülü Kavşağında çalışmalar sürüyor. Alanda incelemelerde bulunarak teknik ekipten bilgiler alan Başkan Çiftçi, 10 gün içerisinde şerit değişikliği yaparak İpekyol güzergahındaki trafik yoğunluğunu asgari düzeye çekeceklerini söyledi.

"GÜNÜ KURTARMAK İÇİN DEĞİL ŞANLIURFA'NIN GELECEĞİNİ KURTARMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ"
Şanlıurfa tarihindeki önemli bir sorunu daha çözmek üzere olduklarının da altını çizen Başkan Çiftçi, "Biz, görev süremiz boyunca hiç bir zaman günü kurtarmak için değil, Şanlıurfa'nın geleceğini kurtarmak için projeler ürettik. İşte böylesine bir anlayışla Büyükşehir kadroları olarak yoğun bir çalışma içerisinde olduk. Artık geleceğe doğru yürüyen bir Şanlıurfa var. Bunu görmemiz ve bu doğrultuda çalışmalar yapmamız gerekiyor" diye konuştu.
Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Karakoyun Viyadük ve Köprülü Kavşağı çalışmalarının tamamlanması ile birlikte Süleymaniye, Ak Şemsettin, Hızmalı ve Karakoyun mahallelerinin trafik sorunu çözülecekken bölgeye gelen büyük yollar da İpekyol'a bağlanmış olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.