banner2
Öne Çıkanlar Harran Üniversitesi ak parti Urfa İbrahim Tatlıses Sanlıurfa Haber

Başkan Beyaz Masaya geçerek telefonları cevapladı

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinleyen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli vatandaşların Karaköprü'de çözüm noktası olan Karaköprü Belediyesi Beyaz Masa Birimini ziyaret ederek telefonlara cevap verdi ve vatandaşların taleplerini dinledi.

Beyaz Masa personeliyle de sohbet eden Başkan Baydilli gelen talep ve şikayetlerle ilgili bilgi aldı.

Beyaz masa biriminin vatandaşla belediye arasında köprü görevi gördüğünü belirten Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli buradan gelen şikayetlerin gerekli birimlere iletilerek mutlaka değerlendirildiğini kaydetti.

Başkan Baydilli, "Beyaz Masa birimimiz 444 9 657 numaralı telefondan vatandaşlarımızın taleplerini, şikayetlerini veya önerilerini alarak bizlere iletiyor. Biz de ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarını gidermek adına bu talepleri alıp değerlendirilmesi için gerekli birimlere gönderiyoruz. Birimimizi ziyaret ederek çalışmalar hakkında ve gelen şikayetler hakkında arkadaşlarımızdan bilgi aldık. Burada özveriyle çalışan, bizim adımıza vatandaşımızla görüşen personel arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Başkan Baydilli Beyaz Masa personeline telefonların 24 saat cevaplanması şikayetler ve talepler konusunda daha dikkatli ve özverili olmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.