banner2
Öne Çıkanlar Harran Üniversitesi ak parti Urfa İbrahim Tatlıses Sanlıurfa Haber

BAŞKAN BAYDİLLİ SABAH GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçeyi adım adım gezmeye devam ediyor. Başkan Baydilli sabahın erken saatlerinde mesaisine başlayarak teknik ekibiyle birlikte mahalleleri inceliyor ve çalışmaları bizzat takip ediyor.

Gap Bulvarında ve Şenevler Mahallesinde incelemelerde bulunan Başkan Baydilli yapılan çalışmalar hakkında ilgili birim müdürlerinden bilgi aldı. Başkan  Baydilli alan gezileri sırasında işe giden vatandaşlarla ve okula giden öğrencilerle de sohbet ederek başarılar diledi.

Karaköprü'nün kendilerine emanet olduğunu ve bunun için çok çalışmaları gerektiğinin bilincinde olduklarını belirten Başkan Baydilli her sokağı bizzat görmek istediği için gezdiklerini kaydetti.

Başkan Baydilli şöyle konuştu: "Karaköprü her geçen gün büyüyen ve gelişen bir ilçe. Biz de buna ayak uydurmak ve çalışmalarımızı yetiştirmek için normalden daha çok çalışmalıyız. Bunun için erken mesaiye başlayarak teknik ekibimizle geziyoruz, sokak sokak dolaşıp çalışmalarımızı inceliyoruz. tek hedefimiz vatandaşlarımızın rahatça yaşayacağı, tertemiz ve modern bir Karaköprü oluşturmaktır."

Başkan Baydilli alan gezilerinde esnaf ziyaretleri de yaparak hayırlı işler dileğinde bulunuyor ve esnafın sorunlarını dinliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.