banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Başkan Baydilli: Bayram önemli bir fırsattır

BAŞKAN BAYDİLLİ’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Başkan Baydilli mesajında birlik beraberliğin önemine dikkat çekerek ülkemizin bu dönemde en çok vatandaşların birlik ve beraberliğine ihtiyaç duyduğunu ifade etti.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Mesajında bayramların birlik ve beraberliğe vesile olduğunu hatırlatan Başkan Baydilli, bu Kurban Bayramının tüm İslam aleminde ve ülkemizde birlik, beraberlik ve sükûnet içerisinde geçmesini diledi.

Başkan Baydilli mesajında şu cümlelere yer verdi:

“Bayram demek mutluluk ve huzur demektir. Bayramların tam manada idrak edilebilmesi için insanların birlik ve beraberlik içinde ve mutlulukla bayramı karşılamaları gerekir. Çünkü en güzel anlar beraberlikle oluştuğu gibi zorluklar da ancak birlik ve beraberlikle aşılır.

Hele ki ülkemizin şer güçler tarafından son zamanlarda hedef seçilerek bir ekonomik teröre maruz kaldığı bu dönemlerde ülkece birlik ve beraberlik içerisinde olursak hiçbir güç bize mağlubiyeti tattıramaz. Yenilgi yenilgi büyüyen zaferlere sahip bu necip milletimiz bugünlere birlik ve beraberliğiyle geldiği gibi bu zorlu dönemi de hep beraber atlatacaktır.

Kurban Bayramı da bu birlik ve beraberliğin pekişmesi, sağlamlaştırılması için önemli bir fırsattır. Bu bayramda fakirler, komşu ve akrabalar gözetilmeli, ziyaret edilmelidir. Büyüklerin hayır duaları alınmalı, küçüklerin yüzlerinde tebessüme vesile olunmalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramı’nın İslam alemine, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyor, vatandaşlarımızın bayramını en kalbi dileklerimle tebrik ediyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.