banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Başkan Aslan Ali Bayık ilçedeki kış hazırlıklarını denetledi

 

Yapılan çalışmalarla ilgili incelemenin ardından esnaf ziyaretinde de bulunan Bayık, Karacurun Mahallesi'nde Suriyeli bir aileyi ziyaret edip sorunlarını dinledi. Kim olursa olsun, halk ile bütünleşmenin, birlik olma yolunun sıcak iletişimden geçtiğini ifade eden Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık;

'Görevimiz sadece belediyenin rutin hizmetleri ile sınırlı değildir. Aynı zamanda kendilerine hizmet ettiğimiz halk ile bütünleşmek ve onlarla birlikte olmak da asli görevlerimiz arasındadır. Bu noktada, gerek şahsım, gerek belediye meclis üyelerimiz ve gerekse de bir hizmet ile ilgili birim müdürlerimizle beraber sürekli vatandaşlarımızla diyalog halindeyiz ve sorunlarının imkanlar dahilinde çözümü noktasında yanlarında olmaya çalışıyoruz. Aynı şekilde, gençlerimizin, çocuk ve kadınlarımızın da gerek eğitimleri ve gerekse de mesleki iş ve iş istihdamları konusunda da kendileri ile yakından ilgileniyoruz. Bu çerçevede planladığımız çalışma takvimleri dahilinde yapılan işlerin kontrolünü yapmak amacıyla ekip olarak gerçekleştirdiğimiz gezilerde vatandaşlarımızı da ziyaret etmekteyiz' dedi.

Hac farizasını yerine getiren vatandaşları evinde ziyaret eden Bayık, daha sonra itfaiye haftası nedeniyle Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Hilvan İtfaiye Amirliği tarafından açılan standı ziyaret etti.

Anahtar Kelimeler:
HilvanAslan Ali Bayık
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.