banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Basın ödülleri sahiplerini buluyor


Şanlıurfa Gazeteciler Birliği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen yılın gazetecilik ödülleri 07 Haziran 2014 Cumartesi günü, Şair Nabi Kültür Merkezinde düzenlenecek törenle sahiplerini buluyor.
Bu yıl 4.'su düzenlenen görsel ve yazılı haber, röportaj, TV programı ve fotoğraf olmak üzere 5 ayrı kategoride dereceye giren eserlerin ödülleri sahiplerine verilecek.
Şanlıurfa’da yıllarca gazetecilik yapmış, basın kamu kurumlarının başında görev almış bilgili insanlardan oluşan jüri üyeleri, 5 dalda değerlendirmeler yapıp, ödüle layık olacak gazetecileri belirledi.
Şanlıurfa Gazeteciler Birliği, bu yıl yine vefa ve jüri özel ödülü de verecek.
Yarışmaya bir birinden güzel eserlerin katıldığını belirten Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat, bu yıl da titiz çalışmalar sonucu ödüle layık eserlerin belirlendiğini, bu tür yarışmaların gazetecilik mesleğiyle uğraşan kişileri teşvik amacını taşıdığını belirtti.
Başkan Polat, "4. Geleneksel Gazetecilik 2013 ödül töreni Yerel Seçimler, Güneydoğu Gazeteciler Federasyonu kuruluş çalışmaları ve Soma Maden Ocağında yaşanan kaza nedeniyle ertelenmişti.  Gazetecilik ödülleri; 07 Haziran 2014 Cumartesi günü, Şair Nabi Kültür Merkezinde sahiplerini bulacak" dedi.
Veysel Polat, törene bütün meslektaşlarının ve Şanlıurfalıların davetli olduğunu söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.