banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Başıboş köpekler tehlike saçıyor

Mardin’in merkez ilçesi Artuklu’da cadde ve sokaklarda gezen onlarca köpek halkı tedirgin ediyor. Özellikle okula gitmek için evlerinden çıkan küçük çocuklar, başıboş köpeklerden çok korkuyorlar.

Bunun üzerine aileler olası hayvan saldırılarına karşı çocuklarını korumak için çocuklarını okullarına kadar götürmek zorunda kalıyorlar.

Belediyenin biran önce önlem alması gerektiğini belirten ve isminin yazılmasını istemeyen bir vatandaş, “Uzun bir süredir çarşı, cadde ve sokaklarda dolaşan onlarca köpek var. Hepsi de beraber geziyorlar. Okulların açılmasıyla çocuklarımızı tek başına okula gönderemiyoruz. Çocuklar çok korkuyorlar. Bu yüzden bizler çocuklarımızı okula götürüp getirmek zorunda kalıyoruz. Belediyenin biran önce köpekleri toplayıp hayvan barınağına götürmesi gerekir.” dedi ve yetkilileri göreve çağırdı. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.