banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Başhekim Altay: Basın çalışanlarımızın 10 Ocak Gazeteciler Gününü kutluyorum


 Başhekim Altay,” Şanlıurfa’mızın kalkınmasında aktif görev alan basın mensubu hemşehrilerimizin 10 Ocak Gazeteciler Gününü kutluyorum.”dedi.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü, gazetecilik mesleğini icra edenleri onurlandırmak için 1961’den beri 10 Ocak günü düzenlenen Türkiye’ye özgü bir kutlama günü olduğunu hatırlatan Başhekim Altay, şunları kaydetti:”İnsanlara sağlıklı ve doğru haber akışı sağlayan basın mensuplarının üstlendiği misyon oldukça önemlidir. Bu önemli görevi hakkıyla icra eden ve halkımızı bilgilendirmek için mücadele eden tüm basın mensubu arkadaşlarımız takdirin en büyüğünü hak ediyor. Kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi doğrultusunda, her şartta görevleri peşinde koşan, gazetecilik mesleğinin zor şartlarına rağmen mesai kavramı gözetmeksizin hizmet eden, halkımızın gören gözü, işiten kulağı ve konuşan dili olan basın çalışanlarının günü kutlu olsun.”
‘BASIN, TOPLUMSAL GELİŞMENİN SAĞLANMASINDA ÖNEMLİ BİR YERE SAHİPTİR’
Basının toplumda çok önemli bir misyonu üstlendiğine dikkat çeken Başhekim Altay, şöyle konuştu:”Demokratik ülkelerin vazgeçilmez unsurlarından bir tanesi olan basının tarafsızlığı, toplumsal kalkınmanın ve gelişmenin sağlanmasında önemli yere sahiptir. Bu kadar önemli bir görevi icra eden tüm basın mensuplarının ve özellikle de Şanlıurfa’mızın kalkınmasında aktif görev alan basın mensubu hemşehrilerimizin 10 Ocak Gazeteciler Gününü kutluyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.