banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Başbakan Yardımcısı Yılmaz oyunu Bingöl'de kullandı

Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, oyunu memleketi Bingöl'de kullandı. Sabah saatlerinde annesi Fatma Yılmaz ile birlikte merkez 100. Yıl Ortaokulu'na gelerek, 1001 numaralı sandığa oyunu atan Yılmaz,  vatandaşların oylarını özgür iradeleriyle sandığa yansıtmalarını temennisinde bulundu.

Yılmaz,  “1 Kasım seçimlerini "kader seçimi" olarak nitelendirerek, "Türkiye'nin 2019 yılına kadar bir seçimi yok. 2015-2019 dönemi Türkiye için son derece önemli bir dönem. Türkiye'nin değişimi, dönüşümü, ilerlemesi için ben hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi.

Türkiye'nin 1950'li yıllardan beri seçim tecrübesi olduğunu belirten Yılmaz, "Eminim bu seçimde de halkımız, iradesine, sandığa sahip çıkarak özgür ve adil seçimleri en güzel şekilde gerçekleştirecektir. Seçimlerden sonra da çıkan sonuç ne olursa olsun, hepimiz bu sonuca razı olmak, saygı duymak zorundayız. Son sözü halkımız söyleyecek. Biz söz de, karar da milletindir diyoruz" şeklinde konuştu.

Yılmaz, “Sandıklardan istikrar çıkmasını temenni ettiğini belirterek,  "Güçlü bir yönetimin çıkmasını temenni ediyorum. Türkiye'nin 2023 ve ötesine yürüyeceği bu yolda, gerekli siyasi ortamın oluşmasını temenni ediyorum. Siyasi partiler ve herkes için hayırlı olsun diyorum. Siyasi partiler birbirlerinin düşmanları değildirler. Sadece siyasi rakibidirler. Güzel ve tatlı bir rekabet içerisinde bu seçimin sonuçlanmasını temenni ediyorum." dedi.

Öte yandan, 171 bin 159 seçmenin bulunduğu ve 704 sandığın kurulduğu Bingöl'de oy kullanma işlemi saat 16.00'da sona erecek.   (Nihat Kanat - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.