banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz Bingöl'de

Çeşitli inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Bingöl’e gelen Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İl Valisi Yavuz Selim Köşger’i makamında ziyaret etti.

Valilik şeref defterini imzaladıktan sonra açıklamalarda bulunan Yılmaz, bölge insanının huzur istediğini belirterek, bunun bölge insanının en temel arzusu olduğunu söyledi.

Yılmaz, “Diğer herhangi bir bölgede insanımız neyi istiyorsa, aslında bu bölgede yaşayan insanımızın da temel arzusu budur. Burada tek eksiğimiz var, o da tam anlamıyla arzu ettiğimiz huzur ve güven ortamıdır.” dedi

“Birbirimizle daha fazla kucaklaşmalıyız, kardeşliğimizi pekiştirmeliyiz.” diyen Yılmaz, “Birliğimizi, beraberliğimizi, dayanışmamızı daha fazla güçlendirmeliyiz. Terör unsurlarıyla, terörü kullanan bir takım kesimlerle, geniş toplumsal kesimleri birbirine karıştırmak terörün ekmeğine yağ sürmek demektir. Biz terör unsurlarıyla, halkı birbirinden çok net bir şekilde ayırmak durumundayız.” ifadelerini kullandı.

Bakan Yılmaz konuşmasının devamında,  “Bir taraftan terörle kararlı bir şekilde, çok yönlü bir şekilde mücadele edeceğiz. Diğer taraftan da kardeşliğimizi, birliğimizi, beraberliğimizi güçlendirmeye çalışacağız. Aynı kararlıkla demokrasimizi de güçlendirmeye çalışacağız. Bu ikisini de aynı anda yapacağız inşallah. Bu günlerde geçecek. Türkiye eninde sonunda bu beladan kurtulacak. Sadece Türkiye’de değil, dünyada birçok yerde terör belasının olduğunu görüyoruz. Bu konuda uluslararası işbirliğini de vurgulamak istiyorum. Maalesef, bazen bazı güçler, devletler birbirlerine karşı bu çirkin aracı kullanıyorlar. Kendi hedefleri doğrultusunda terörü bir araç olarak kullanıyorlar. Bu konuda çok uyanık olmamız lazım.” şeklinde konuştu. (Nihat Kanat-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.