banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Martin Vitik Yayladağıspor Rasmus Hoejlund

Başbakan Erdoğan, Toplu Açılış Yaptı


Şanlıurfa’ya gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ve milletvekilleri ile birlikte Şanlıurfa Valiliği’nin yanında gerçekleştirilen Toplu Açılış Törenine katıldı.

Tören öncesi Şanlıurfa Valiliğine gelen Başbakan Erdoğanı Valilik girişinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ile vali yardımcıları karışladı.

Polis merasim mangasını selamlayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, buradan ayrılarak valiliğin yan tarafında düzenlenen toplu açılış törenine katıldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa 2011 yılında 600 milyon TL’lik, 2012 yılında ise açılışı yapılan 111 tesis için yaklaşık 750 milyon TL’lik yatırım yapıldığını söyledi.

Törende Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç de birer konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından gerçekleştirilen canlı bağlantılarla bitirilen tesislerin açılışı yapıldı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan otobüsüne doğru giderken 10. Türkçe Olimpiyatları için Şanlıurfa’da bulunan öğrencilerden türkü dinledi. Öğrencilerle sohbet eden Başbakan Erdoğan, hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Ankara’ya gitmek üzere hava alanına hareket etti.
Balikligol.com

GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.