banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR Michel Mboula 1899 Hoffenheim Ev alımında kapora dolandırıcılarına paranızı kaptırmayın URFADA TRAFİK KAZALARI

Başbakan Erdoğan, Gönül Dağı türküsünü okudu VİDEO

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kırşehir'de düzenlenen 'Neşet Ertaş 1'inci Bağlama Müzik Kültür Sanat Ödülleri' töreninde büyük bir sürpriz yaptı.

Başbakan Erdoğan, Metin Şentürk, İsmail Türüt, İbrahim Tatlıses, Ahmet Özhan, Orhan Gencebay, Safiye Soyman, Fatih Kısaparmak, Güler Işık, Bayram Bilge Tokel ve Bedia Akartürk gibi isimlerin bulunduğu sanatçılarla birlikte Neşet Ertaş'ın ölümsüz eseri 'Gönül Dağı' türküsünü söyledi.

Başbakan Erdoğan'ın türkü söylerken çok heyecanlı olduğu görüldü. Başbakan'ın türkünün son bölümündeki çıkışı görülmeye değerdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.