banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Başbakan Davutoğlu'ndan sandığa gitme çağrısı

Başbakan Ahmet Davutoğlu saat 10.00 sıralarında geldiği Konya’da oyunu kullandı. Merkez Şükrü Doruk Kız Anadolu imam Hatip Lisesi'nde oyunu kullanan Başbakan Davutoğlu çıkışta yaptığı açıklamada herkesin sandığa gitmesi çağrısında bulundu.

Seçimin hayırlı olmasını dileyen Başbakan Davutoğlu, Buradan bütün milletime şu çağrıda bulunuyorum. Bütün vatandaşlarımın huzur içinde sandığa gitmelerini ve iradelerini yansıtmalarını istiyorum. Farklı siyasi tercihlere sahip olsak da sandık başında milletimizi bir birine selam vermeye davet ediyorum.” dedi.

Şimdiye kadar herhangi bir üzücü olay yaşanmadığını belirten Başbakan Davutoğlu, her türlü tedbirin alındığını ifade ederek, “Seçim güvenliği konusunda çeşitli spekülasyonlar yapılabilir. Şuanda her yerde her türlü tedbir alındı. Vatandaşlarımız bize güvensinler.”

Son olarak seçim sonuçlarının hayırlı olmasını dileyen Başbakan Davutoğlu, sonuç ne olursa olsun balkon konuşması yapacağını söyledi. 

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.