banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Yetim Der Onur Bilgen Şanlıurfa Ziraat Mühendisleri Odası

Başbakan Batmanlı bilim adamını kutladı

Georgia Devlet Üniversitesi’nde Öğretim Üyesi Batmanlı Doç. Dr. Kadir Demir, dünyanın dört bir yanındaki 60 başarılı bilim insanın içinde yer alarak büyük bir başarıya imza attı. Demir’i Başbakan Ahmet Davutoğlu kutladı.

Başbakan Davutoğlu’yla Dolmabahçe’de Bilim İnsanları için verilen yemekte buluştu. Başbakan Davutoğlu hem Doç. Dr. Demir’i kutladı hem de Demir’in ailesini telefonla arayarak onları tebrik etti. Doç. Dr. Demir, yaptığı bilimsel çalışmalarla tanınıyor.

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 3’üncü kez Yurt Dışındaki Bilim İnsanları Kurultayı düzenledi. Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Almanya, Kanada, Japonya, İngiltere başta olmak 11 ülkede görev yapan 60 Türkiyeli akademisyen katıldı.  (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.