banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

Başarılı Öğrencilere Tatil Ödülü

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ile Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğümüz Çocuk Şube Müdürlüğünce ortaklaşa gerçekleştirilen "Gönül Köprüsü Projesi" kapsamında; derslerinde başarı gösteren öğrencilere yönelik, gençlerimizin moral ve motivasyonunun artırılması, geleceğe güvenle kakmalarının sağlanması, ortak yaşama küllürünün geliştirilmesi amacıyla  4-5-6 Şubat 2013 tarihlerinde Ankara, Kırıkkale ve Nevşehir illerini kapsayan üç günlük gezi programı hazırlanmıştır.

Bu etkinlik kapsamında Ceylanpınar ilçesinde çeşitli okullarda Lise 2.Sınıfta okuyan 7 öğrencimiz, görevli Polis Memurları eşliğinde Ankara, Kırıkkale ve Nevşehir illerinde gezi ve ziyaretlerde bulunacaklardır. 

Geziye katılacak öğrencileri  03.02.2013 Pazar günü saat: 14.00'da Polisevinde Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Mehmet LİKOĞLU' nun katılımlarıyla hediyeleri verilerek uğurlanacaktır.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.