banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Barzani Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştü

Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüştü. Basına kapalı gerçekleşen görüşme 1 saat 10 dakika sürdü.

Sabah saatlerinde Ankara Esenboğa Havalimanı'nda inen Barzani’yi, Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu karşıladı.

Barzani’nin Türkiye’deki ilk durağı, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) oldu. Barzani burada MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile görüştü.

Barzani’nin sonraki durağı Cumhurbaşkanı Erdoğan oldu. 1 saat 10 dakika gerçekleşen görüşme basına kapıla olarak yapıldı.

DÜNYAYA MESAJ

Özellikle Rusya krizi ve Türk askerinin Musul çıkarmasının yaşandığı dönemde gerçekleşen görüşme dünyaya mesaj verme niteliği taşıyor. İki liderin DAEŞ'e karşı mücadele, doğalgaz ve Musul konularını görüştüğü belirtildi.

Bu akşam, Başbakan Davutoğlu’yla görüşecek olan Barzani, yarın sabah saatlerinde ise Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’la görüşeceği öğrenildi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.