banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Martin Vitik HAMEDO Yayladağıspor

Barış kavgasının zanlıları adliyede -VİDEO-
Şanlıurfa’da kavga eden bir çifti barıştırmak için bir araya gelen iki aile mensupları tarafından çıkan 1 kişinin öldüğü ve 6 kişinin yaralandığı kavgada bulunduğu iddia edilen ve gözaltına alınan 11 kişi adliyeye sevk edildi.  Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’nde sorgulamaları devam eden 11 kişiden biri olan Deniz Yamuktan sorguda cinayeti kendisinin işlediğini itiraf etti. Şahıslar, bugün Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan sağlık kontrollerinin ardından adliyeye sevk edildi.



Geçtiğimiz Pazar günü Sancaktar Mahallesi'nde meydana gelen olayda, kavga eden ve yeni evli olduğu öğrenilen Ahmet B. ve Huriye B. çiftini barıştırmak için giden aile mensupları arasından kavga çıktı.  Kavga büyüyünce polis ekipleri zırhlı araçlarla kavgayı bastırmış çıkan kavgada Uğur B. (16) hayatını kaybederken 5 kişi de yaralanmıştı.

GAPHA

Video






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.