banner2
Öne Çıkanlar Nihat Çiftçi PKK haber Şanlıurfa Büyükşehir Büyük Otluca

Barış için kan akıttılar VİDEO

Şanlıurfalı er Reşat Çeçan'ın serbest kalması yakınlarını sevince boğdu. Diyarbakır'ın Lice ilçesinde geçen yıl Ağustos ayında yol kesen PKK'lı teröristler tarafından kaçırılan Irak'a giden heyete teslim edilen 8 kamu görevlisi arasında bulunan 21 yaşındaki. Şanlıurfalı er Reşat Çeçan'ın babası Cemal çecan Anne Fatma Çeçan  habur sınır kapısında karşıladılar

Helikopter ile Diyarbakıra gelen Çecan buradan Karayolu ile Şanlıurfa, deki Eyyübiye mahallesindeki evine geldi Reşat Çecan  burada kendisini bekleyen yakınları tarafından zılgıtlarla karşılandı.

Aylar sonra çocuklarına kavuşan Çeçan ailesi sabah saatlerinde Eyyüpkent Mahallesi'ndeki 2 katlı evlerinin çatısında büyükbaş bir hayvanı kurban olarak kesti. Dualar eşliğinde kesilen hayvanın kanı Reşat Çeçan'ın alnına sürüldü.

Anne Fatma Çeçen “Yar rabim dağdakilerde aşağı gelsin herkes kurban kesin ne Asker Ölsün ne polis ölsün ne dağdaki ölsün kan dursun herkes evinin önünde kurban kessin kim barışa sebep olursa mekanı cennet olsun bütün dünya barış için ayağa kalksın Asker ailesi, polis ailesi, dağdaki  ailesi ayağa kalkıp barışa destek olsun herkes meydanlar çıkıp barış istemelidir.dedi”
Kaynak: Urfahaber24.com

0

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.