banner2
Öne Çıkanlar Urfa Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin

BARANSUDAN AVCI HAKKINDA ŞOK İDDİA

Taraf muhabiri Mehmet Baransudan Hanefi Avcı hakkında ilginç iddialar geldi. İşte o sözler...


Taraf Gazetesi’nin tartışlan muhabiri Mehmet Baransu Skytürk’te Gürkan Hacır’ın hazırlayıp sunduğu Şimdiki Zaman programına konuk oldu. Mehmet Baransu Hacır’a çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Devrimci Karargah davasından tutuklanan emniyet müdürü Hanefi Avcı’nın yazdığı Haliç’te Yaşayan Simonlar kitabını değerlendiren Baransu kitabın bir çok çelişkiyi barındırdığını kaydetti. Taraf gazetesi muhabiri bomba iddialarını ise birbiri ardına sıraladı.Hanefi Avcı genelkurmaydaki bir toplantıyı dinlemesi için bir gazeteciyi görevlendirdi. Üzerine özel dinleme cihazları yerleştirdi ve karargaha yolladı. Daha sonra yine aynı gazeteciyle bu kez görüntülü servis yapıldı iddiasında bulundu. Hanefi Avcı’nın köstebeklik yaptığını iddia eden Baransu, Gürkan Hacır’ın kim bu gazeteci, halen faal mi? sorularını ise yakında herşey açıklığa kavuşur diyerek cevaplamakla yetindi.

Önder Aytaç’ın açıkladığı Hanefi Avcı’ya kitap konusunda yardım eden gazeteciler listesi hakkında yorum yapmaktan kaçınan Baransu Yalnız o liste içerisindeki bir gazeteci kendini bağlayan açıklamalar yaptı. Ben daha önceden Hanefi Avcı’yı tanımıyorum diyordu. Bu durumun böyle olmadığı çok kısa sürede açığa çıkacak ve o gazeteci zor durumda kalacakdedi.

3 saatlik canlı yayın boyunca Gürkan Hacır’ın sorularını yanıtlayan Baransu Eski genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ’un kendisi ve eşinin telefonlarının dinlenmesi talimatını verdiğini kaydeden Mehmet Baransu Başbakan’ın eşi Emine Erdoğan’ın da yine Hanefi Avcı tarafından kasıtlı olarak dinlendiğini teknik takibe takılan bir dinleme olmadığını kaydetti.

Emniyet içindeki Fettulahçı yapılanma iddialarının yeni bir iddia olmadığını 10 yıldır hep bulunduğunu söyleyeyen Baransu Bana da Fettullahçı diyorlar, değilim. Bunu defalarca söyledim. Amerika’da bulunmamı cemaate bağlamaya çalışıyorlar. Orada meyve sebze satan bir dükkanda çalıştım. Eşim de hamileliğinde 8. ayına kadar ayakta çalışmaya devam etti. Böyle çamur atmalara pabuç bırakmam. diye konuştu..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.