banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Milot Rashica Karaköprü Narı Vali Salih AYHAN Kimdir

Baransu AK Parti'nin yüz karasını açıkladı
ROTAHABER- Taraf yazarı Mehmet Baransu, adı şike soruşturmasında geçen Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ ile ilgili sert açıklamalar yaptı.

Twitter hesabından Gümüşdağ ile yaptığı telefon görüşmesinin detaylarını anlatan Baransu, Gümüşdağ'ın kendisine yüzlerce küfür ettiğini yazdı.

Gümüşdağ'ın emniyete küfürlü konuşmalarının ortaya çıkmaması için gittiğini belirten Baransu, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın ismini kullanarak iş çevirme konusunda da mahir bu arkadaş. AK Partinin yüzkaralarından biridir Gümüşdağ. Aziz Yıldırım şike soruşturmasının ne kadar içindeyse Göksel Gümüşdağ da aynı oranda içinde. Tek fark, Yıldırım içeride, Gümüşdağ dışarıda. " dedi.

ÖZDEMİR ERDOĞAN'DAN FIRÇA YEDİ

Görevinden ayrılıp tekrar yönetime dönen Nihat Özdemir konusuna da değinen Baransu, Özdemir için "İstifa edince, Başbakan'dan fırça yiyip, tekrar görevinin başına döndü." ifadelerini kullandı.

BAŞBAKAN KÜME DÜŞMEYİ İSTEMİYOR

F.Bahçe'nin küme düşüp düşmeyeceğiyle ilgili görüşlerini açıklayan Taraf yazarı, "Kulüplerin küme düşmemesini isteyen kişi Futbol Federasyonu değil. Bizzat Başbakan Erdoğan. TFFF kararı=Başbakan. UEFA da sorunun ortayolla halledilmesinden yana. Sanırım bu uygulamayı kabul edecekler. belki üzerinde küçük değişiklik yapılır" açıklamasını yaptı. (ROTAHABER)

İşte Baransu'nun tweetleri:







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.