banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Baraj, iki genci daha yuttu VİDEO
Gözelek Köyü yakınlarında bulunan Hacı Hıdır Baraj gölü kıyısına arkadaşlarıyla birlikte piknik yapmaya giden 18 yaşındaki Ömer Batuk ile 17 yaşındaki İbrahim Bazer, öğle saatlerinde serinlemek için baraj gölüne girdi.

 

Ancak yüzme bilmedikleri ileri sürülen 2 genç bir süre sonra suda çırpınmaya başladı.

Arkadaşlarının yardımına koşmasına rağmen kurtaramayan 2 genç, battıkları suda boğuldu. Yaklaşık 2 saat sonra olay yerine Şanlıurfa emniyet müdürlüğüne bağlı su altı dalgıç polislerin yaklaşık yarım saatlik çalışmasının ardından iki gencin aynı noktada cesedine ulaşıldı. Sudan çıkarılan cesetler ambulans ile Siverek devlet hastanesi morguna kaldırılırken olayı duyan iki gencin yakınları sinir krizleri geçirdi.

 

Jandarma ev çevredekiler tarafından sakinleştirilmeye çalışan kadınlar ağıtlar yakarak olay yerinde ağladı. Zaman zaman dalgıçların geç gelmesine ve Siverek’te su altı ekiplerinin bulunmamasına vatandaşlar tepki gösterdi.

Kanalurfa.com

 

 


Haberin Videosu:


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.