banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Balkan Sıra Gecelesi Ekibi 11 Nisan İçin Geliyor

Üniversitenin Yenişehir Yerleşkesinde gerçekleşen ziyarette genel başkan Selimler’le beraber Şanlıurfa Vali yardımcılarından Erdoğan Kanyılmaz, Balkan İşadamları Derneği başkanı İsmail Karaduman, Balkan Anadolu Derneği başkanı Ender Öztürk ve derneğin eş Başkanı Niyazi Güntekin, Urfalı işadamı Halil Demirkol hazır bulundular.
Şanlıurfa’da duyduğu mutluluğu ifade eden genel başkan Ekrem Selimler; “Ülkemizin her bölgesi ayrı bir güzellik taşıyor. Balkan dernekleri olarak yöremizin güzelliklerini Anadolu’muzun kültürel değerleriyle kaynaştırmak istiyoruz. Bu düşünceyle balkan kültürünü tanıtmak için 11 Nisan Urfa’nın kurtuluşunda bizim balkan müziğimiz ile Urfa sıra gecelerini bir sahnede sergileyip, kültürleri harmanlamak istedik. 11 Nisan Urfa’nın kurtuluş etkinliklerinde balkan sıra gecesi etkinliği de yer alacak.” Dedi.
Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu bu güzel projeden dolayı genel başkan Selimler’e teşekkür ederek, duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Ziyarette, üniversitenin 20. kuruluş yılının yaşadığı bu yılda ve yanı sıra üniversite’nin geleneksel bahar şenliklerinde balkan dernekleri ile panel ve öğrencilere yönelik Balkan Müziği Konseri verilmesi kararlaştırıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.