banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Pirhalil

Baki Öztürk; Kendinizi Yenileyin

Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde Kişisel gelişim uzmanı eğitimci yazar Mehmet Baki Öztürk,  Şanlıurfa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Personellerine kişisel iletişim semineri verdi.
Seminerde Kurumda çalışan memurlara seslenen Öztürk, birçok tavsiyede bulundu. Her şey’in bizimle başladığı, mazeretlerin gereksizliğine değinerek Çalışan personellerin ellerinde ne gibi fırsatlar olup ta bunları değerlendirmemeleri gibi birçok konu ve kavram üzerinde durarak eğlenceli bir sunumla bilgilerini paylaştı.
Kurum personellerine gelişime her zaman açık olmaları gerektiğinden sürekli kendilerini yenilemeleri ve geliştirmeye hazır olmaları gerektiğine vurgu yaparak seminerlerine son verdi.
Sosyal Güvenlik Kurumu Konferans Salonu’nda ki seminere Şanlıurfa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Nurettin Nacar, Sosyal Güvenlik Kurumu Müdür Yardımcıları Mustafa Yıldırım, Ali Yüce ve servis şefleri ve memurlar katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.