banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Bakanlıklara Flaş atamalar!

Bakanlığını Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba'nın yaptığı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında Et ve Süt Kurumu Genel müdür Yardımcısı Ethem Kalın, Birinci hukuk müşaviri Yaşar Güçlü, Tarım İşletmeleri Genel Müdür Yardımcısı Salih Başparmak, Toprak mahsülleri ofisi genel müdür yardımcısı Sadi Demirci görevden alınırken aynı bakanlığa Müşavir olarak AB ve dıilişkiler genel müdürü Ali Recep Nazlı, Et ve Süt Kurumu Genel müdürlüğü yönetim kurulu üyeliğine aynı kurumun Genel Müdür Yardımcısı Osman Uzun, ve Çorum il müdürlüğüne Edirne İl Müdürü Orhan sarı atandı.

SURUÇ KAYMAKAMI MÜLKİYE BAŞMÜFETİŞİ OLDU

İç işleri baskanlığına ait atama kararları da Resmi gazetenin bugünki sayısında yayınlandı. yayınlanan kararlar çerçevesinde Suruç Kaymakamı Ferhat Sinanoğlu 1. dereceli mülkiye başmüfetişi kadrosuna atandı.

İŞTE BAKANLIKLARA ATANANLARIN İSİM İSİM LİSTESİ:

TIKLA ÖĞREN

20180209-8.pdf

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.