banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Bakanlık: Bingöl'deki yurt sorunu arsa kaynaklı

Bingöl Üniversitesi öğrencilerinin yaşamış olduğu konaklama sıkıntısı üzerine Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü bir açıklama yaptı. Yaşanan sıkıntının arsa bulunamamasından kaynaklandığı belirtilen açıklamada arsa temini durumunda yeni bir yurt yapılacağı ifade edildi.

Konu ile ilgili Bingöl Üniversitesi Rektörü Gıyasettin Baydaş’ı arayan bakanlık yetkililerinin arsa temini durumunda 1000-2000 kişilik yurt yapabilecekleri öğrenildi.

Yapılan açıklamalar üzerine bir mesaj yayımlayan Bingöl Üniversitesi Rektörü Gıyasettin Baydaş, “Bu duyarlılıklarından dolayı Gençlik ve Spor Bakanı ile Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürüne teşekkür eder, en kısa sürede bu beyanlarının gerçekleşmesini dileriz.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.