banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Bakanı İsmet Yılmaz Hilvan Belediyesini Ziyaret etti


Akşam saatlerinde Hilvan'a gelen Bakan Yılmaz, Hilvan belediye başkanı Aslan Ali Bayık'ı makamında ziyaret etti.
Şanlıurfa AK parti milletvekilleri M.Kasım Gülpınar, Seydi Eyyüpoğlu, Mehmet Akyürek, Abdülkerim Gök ve Ak Parti Şanlıurfa il Başkanı Av.Yusuf Eğilmez ile Siverek belediye başkanı Resul Yılmaz ve Siverek Ak Parti ilçe başkanı İlhan Çelik ile beraber gerçekleşen ziyarette Hilvan belediyesinin yapmış olduğu hizmetler hakkında bilgi alan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz şöyle konuştu;
'Hilvan belediye başkanının ikinci defa halk tarafından seçilmesi tesadüf değil, birinci dönemde yapılan hizmetlerin ürünüdür" dedi.
Bakan Yılmaz ardından sözlerine şöyle devam etti.
'Öncelikle başkanımızın Hilvan'a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyor ve tebrik ediyorum. Muhakkak ki; halkın kendisine duyduğu güven yapmış olduğu hizmetlerin sonucudur.

HALKIN GÖZÜ TERAZİDİR
Halkın gözü en iyi terazidir diyen Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, halk eğer hizmet alırsa güvenir, hizmet alamazsa güvenmez.  Seçim döneminde yapılan hizmetleri göz önünde bulunduran Hilvanlılar ikinci dönemde de yine vekaleti başkana teslim etmiştir. Eğer bu dönemde de iyi hizmet ederse bu defa üçüncü döneme için yol kat etmiş olacak dedi.
Milli savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve beraberindeki Ak partili heyetin Hilvan belediyesine yapmış olduğu ziyaretin ardından Hilvan belediye başkanı Aslan Ali Bayık, bakan Yılmaz'a Mırra Takımı hediye etti.
Bakan Yılmaz ve beraberindeki milletvekilleri daha sonra Ankara'ya gitmek üzere Hilvan'dan ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.