banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Bakan'dan vatandaşa sert çıkış!!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın engelli Nurullah Mehmetoğlu’nun, "Asgari ücretle çalışıyoruz. Koşullarımızın düzeltilmesini istiyoruz" demesine sinirlenerek, "Gözlerin görmediği halde sana iş vermişiz. Daha ne yapalım" diye çıkıştığı iddia edildi.

 

Batman’daki temaslarına Vali Ahmet Turhan’ı makamında ziyaretle başlayan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, ardından Batmanlı olan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’le birlikte 425 yatak kapasiteli Batman Bölge Devlet Hastanesi’ne gitti. Hastanede incelemeleri sırasında, Bakan Şimek’in bu seçimde memleketi Batman’dan aday olduğunu hatırlatan Bakan Akdağ, "Benim de patronum Mehmet Şimşek’tir. Çünkü parayı ondan alıyorum. Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da yapılacak iş biraz daha fazladır. Bu bölgelerde bebek ve anne ölümleri o kadar yüksekti ki, bebek ölümleri ise her bin bebekten 13’e inmiştir. Neredeyse Avrupa ülkelerin sevisindeyiz" dedi.

BU ÜLKENİN KASASI MEHMET ŞİMŞEK’E VERİLİYORSA..
Sağlık Bakanı Akdağ,eskiden köylere ambulansın gitmediğini, şimdi ise değil kara ambulansı gerektiğinde ambulans uçakların devreye sokulduğunu söyledi. Ayrımcılık yapanları eleştüiren Bakan Akdağ, "Şimdi sormak lazım. Bu ülkenin kasası Gercüş’ün bir köyünden ana babası Kürt olan, kendi kökeni Kürt olan Mehmet Şimşek’e veriliyorsa, kim bu ülkede ayrımcılık yapıyor? İnsanlar arasındaki ayrıcılığı kabul etmeyen Ak Parti’dir. Ayrımcılık kaldırılacaksa bu partiyle kaldıracaktır" diye konuştu.

GÖRME ENGELLİ İŞÇİYE ÇIKIŞTI
Bölge Devlet Hastanesi’nde personelle birlikte yemek yedikten sonra kalkan Sağlık Bakanı Akdağ’a görme engelli geçici işçi Nurullah Mehmetoğlu, "Biz burada asgari ücretle çalışıyoruz. Koşullarının iyileştirilmesini istiyoruz. Müteahhit şirketlerin elinden ne zaman kurtulacağız?" diye sordu.

KÖRSÜN SANA İŞ VERDİK
İddialara göre, bu sözlere sinirlenen Bakan Akdağ, "Gözlerin görmediği halde sana iş vermişiz, daha ne yapalım? Müteahhit şirketlerin yanında çalışmaya devam edeceksin" diye Nurullah Mehmetoğlu’na çıkıştı.

haber vaktim

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.