banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Bakan Yardımcısı Halil Etyemez İşkur'da



İşkur personelinin hazır bulunduğu ziyarette bakan yardımcısı Etyemez ziyaret esnasında İşkur’a başvuruda bulunan vatandaşların dertlerini ve sorunlarını dinledi.

Bakan yardımcısı Halil Etyemez İşkur İl Müdürlüğü bünyesinde görev yapan servisleri gezdikten sonra İşkur İl Müdürü Necdet Karasevda, Şube Müdürleri ve İşkur personeliyle bir araya geldi. İşkur Şanlıurfa İl Müdürü Necdet Karasevda İşkur’un yıllık çalışmalarını rakamsal verilerle Bakan Yardımcısı Etyemez’e sundu. Kısıtlı imkânlara rağmen İşkur Şanlıurfa İl Müdürlüğü’nün başarılı çalışmalarının olduğunu dile getiren Karasevda bu imkanlara rağmen halkın her zaman huzurunda olan ve çalışmalarını hiç aksatmayan İşkur personeline Bakan Yardımcısı Etyemez’in huzurunda teşekkür etti.

İşkur Şanlıurfa İl Müdürlüğü'nün çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten Etyemez özellikle TYÇP (Toplum Yararına Çalışma Programı) ve İşkur’un tüm faaliyetlerinde gösterdikleri başarılı çalışmalardan dolayı İşkur bünyesinde görev yapan tüm çalışanları tebrik etti.

Ziyaret sonunda İşkur Şanlıurfa İl Müdürü Necdet Karasevda ziyaret anısına Şanlıurfa’nın vazgeçilmez kültürü olan mırra kahvesinin yapıldığı gümüş kahve takımı hediye etti.

Karasevda; Bakan Yardımcısı Etyemez’in ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.