banner2
Öne Çıkanlar PapeAlioune Ndıaye Kökünü Kurutma Operasyonu Dergah Camisi İmam Hatibi İbrahim Onat Pamuk (Kütlü) Pakistan MİLGEM Korvet Projesi

Bakan Şimşek'ten İngilizce imtihanı

 Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Batman'da teravih namazı için geldiği camide çocuklarla sohbet etti. Şimşek, 12 yaşındaki bir çocukla konuşurken İngilizce ismini sordu, çocuğun devap verememesi üzerine de "Yazık, günahtır. İngilizce öğretmenlerine mesaj veriyorum. Allah için ya, 2 yıl eğitim görüyor. İki cümleyi zor kurdu. İki yıldır İngilizce öğretim gören çocuklar bir şey öğrenememiş" diye yakındı.

Partisinin il teşkilatınca düzenlenen iftar programının ardından teravih için Yıldız Camisi'ne gelen Şimşek, namaz öncesinde vatandaşlarla çay içtiği sırada elini öpmeye gelen 12 yaşındaki Abdullah Kaya ile bir süre sohbet etti.

Kaya'ya İngilizce ismini soran Şimşek, yanıt alamaması üzerine, "Yazık, günahtır. İngilizce öğretmenlerine mesaj veriyorum. Allah için ya, 2 yıl eğitim görüyor. İki cümleyi zor kurdu. İki yıldır İngilizce öğretim gören çocuklar bir şey öğrenememiş" diye yakındı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.