banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Tomas Wiesner Qazim Laçi Kaan Kairinen

Bakan Faruk Çelik şehidin taziyesine gitti

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ile AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Halil Özcan, Mehmet Akyürek, Kasım Gülpınar, Mahmut Kaçar, Ahmet Eşref Fakıbaba, Mehmet Ali Cevheri, Kemalettin Yılmaztekin, İbrahim Halil Yıldız ile beraber Mardin’in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK tarafından yapılan saldırı sonucu şehit düşen 22 yaşındaki Sedat Sağıroğlu'nun ailesine taziye ziyaretinde bulundu

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ile AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Halil Özcan, Mehmet Akyürek, Kasım Gülpınar, Mahmut Kaçar, Ahmet Eşref Fakıbaba, Mehmet Ali Cevheri, Kemalettin Yılmaztekin, İbrahim Halil Yıldız, Vali Yardımcısı Uğur Sezer, İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, İl Jandarma Komutanı Selman Kömürcü, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ve Ak Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Mardin’de şehit olan Uzman Onbaşı Sedat Sağır’ın ailesini Ahmet Erseven Mahallesinde bulunan Gerger Taziye evinde ziyaret ettiler. 

Mardin’in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK tarafından yapılan saldırı sonucu şehit düşen 22 yaşındaki Sedat Sağıroğlu, dün düzenlenen törenle toprağa verilmişti.Urfalı şehit Sağır'ın ailesine başsağlığı dilemek için bugün sabah saatlerinde Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ile Şanlıurfa Milletvekilleri özel uçakla Şanlıurfa'ya geldiler. Bakan Çelik ve Milletvekillerinin şehit ailesine yaptıkları taziye ziyaretinden sonra Şanlıurfa’dan ayrılacaklar. Öte yandan oldukça mağdur olan Şehit'in ailesine ev ve iş imkânının sağlanması için Bakan Çelik'in talimat vereceği ifade ediliyor. Şehit ailesi ve küçük kardeşleriyle de görüşen Bakan Çelik, şehidin babası Mehmet Sağır ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.