banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl Yetim Der

BAKAN EŞİ İLE KADIN STK TOPLANTISI
TOBB KGK başkanı Vildan Polat yaptığı açıklamada:
‘’Sorunlarımıza ciddi anlamda çözümler bulabilmek adına sadece bizim girişimlerimizle olmuyor bir birlik içinde Urfa’da ciddi anlamda çalışan kadın stk ile sorun ve çözüm önerimizi konuşabildiğimiz bir kahvaltı düzenledik. Bakanımız Faruk çelik’in eşi ‘’Her anlamda bizlerin yanında olduğunu ve Urfa’da bu derece bilinçli kararlı ve donanımlı kadın başkanlarımızın olduğunu görmek beni duygulandırdı. Sizleri ve birlikte yaptığınız çalışmaları takdir edip her zaman çözüm noktasında yanınızda olacağımı bakanımız Fatma şahin ile size toplantı ayarlayıp bu ortamda sorunlarınızın konuşulmasını sağlayacağını’’ söyledi.
Valimiz Celalettin güvenç eşi ise; ‘’Urfa’da kadınların stk bu kadar birikimli ve çalışkan bayanlardan oluşması beni Urfa konusunda daha çok umutlandırdı sizlerle her zaman elimizden geldiğince destek olup kadınlarımızın Urfa’da daha çok söz sahibi olması için çalışmalarda bulunacağız’’ dedi.


GAPHA


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.