banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Bakan Çelik, yürü dedi, Belediye durdurdu

Şanlıurfa Belediyesi tarafından Atatürk Bulvarı üzerinde 786 bin TL'ye yaptırılan yürüyen merdivenli üst geçit keyfi davranışlara göre çalıştırılıyor. Çalışmayan veya çalıştırılmayan yürüyen merdivenli üst geçit tepkilere neden oluyor.
Şanlıurfa Belediyesi tarafından Atatürk Bulvarı üzerinde yaptırılan ve kentin ilk yürüyen merdivenli ve asansörlü üst geçidi çalışmıyor.
Özellikle şehir merkezindeki trafiği rahatlatma amacıyla yapılan yürüyen merdivenli ve asansörlü üst geçit fazla kullanılmıyor diye durduruldu mu? sorularını akıllara getiriyor.
Üst geçide binip çalışmadığını gören vatandaşlar tepkilerini şu şekilde dile getirdi; "Yaklaşık bir trilyona yakın para harcandı bu üst geçide ve geçen günlerde büyük bir proje gibi açılışı Bakan tarafından yapıldı. Şimdi ise yürüyen merdivenli üst geçit çalışmıyor.1 trilyon para boş yere çöpe atıldı. Madem böyle bir hizmeti yapıyorsunuz sonunu da getirin" şeklinde sitemde bulundular.

Trafiğin sıkışmasına sebep oluyor
Bu durumdan araç şoförleri de nasiplerini aldılar. Çalıştırılmayan üst geçitten geçemeyen bazı vatandaşlar, yaya yollarını kullanmaya başladı. 
Yaya yollarını kullanan vatandaşlar zaman zaman trafiğin sıkışmasına sebebiyet veriyor. Özellikle trafiğin sıkışık olduğu akşam saatlerinde mecburen yaya yollarını kullanan vatandaşlar trafiğin akışını zaman zaman durmasına sebep oluyorlar.
Bu konuda vatandaşlar yürüyen merdivenli üst geçidin neden çalıştırılmadığını öğrenmek istiyor.

Murat Çiftçi / GAP Gündemi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.