banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

Bakan Çelik Yaslıca'da vatandaşa söz verdi

Daha önce bir belde olan Yaslıca Şanlıurfa Büyükşehir olmasının ardından belediyesi elinden alınmış mahalle statüsüne geçmişti.

Şanlıurfa Bozova ilçesinde bağlı Yaslıca mahallesinde uzun süredin temizlik yapılmıyor. elektrik ve su sorunuyla boğuşuyor. 

Şanlıurfa'da Rabia Meydanında Haliliye Belediyesinin düzenlediği "vatandaşlarla iftar" yemeğine katılmak üzere Şanlıurfa'ya gelen Şanlıurfa'ya gelen Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ilk olarak Yaslıca mahallesine uğradı.

 Şanlıurfa'ya gelir gelmez Yaslıcaya uğradığını söyleyen Bakan Çelik,  burada kısa bir açıklama yaptı.
Bakan Çelik; "Biliyorum burada bir sıkıntı var. bir aksaklık var ama bunu yapanlar var. bunlara hesap sormakta bizim görevimiz. Yaslıcalılara kimse bu kötülüğü yapamaz. onun için aksaklık neredeyse giderilecek. bu sıkıntınız en kısa sürede tamamlanacak. Bayrama tertemiz ve sıkıntısı bitmiş bir yaslıca ile gireceğiz. size burada söz veriyorum" dedi.

www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.