banner2
Öne Çıkanlar Kovancı Mahallesi Abdülkerim Gök İftar verdi Emir Preldzic 4 Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba Av Ferhay karataş

Bakan Çelik Köy köy Dolaşıyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, çözülmüş sorunların yanında çözülmesi gereken sorunların da ele alınabilmesi için destek beklediklerini ifade ederek, çözümün adresinin AK kadrolar ve AK Parti olduğunu ifade etti.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, Şanlıurfa’nın Suruç İlçesinde çeşitli temaslarda bulunarak, Orta Bostancı Köyünü ziyaret etti; vatandaşların görüş ve önerilerini dinledi.
İlk olarak kadınlarla ve çocuklarla sohbet eden Bakan Çelik, çocuklara çeşitli oyuncaklara dağıtarak, beraberindekilerle birlikte kalabalığın bulunduğu alana geçti.
Ziyaret Etmedik Yer Bırakmadık
Burada vatandaşlara seslenen Bakan Çelik, 30 yıllık devlet tecrübesi bulunan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç ile birlikte Şanlıurfa’nın birçok ilçe ve köylerini ziyaret ettiklerini ve ulaşmadık yer bırakmadıklarını söyledi. Bakan Çelik, Şanlıurfa’nın tüm ilçe ve köyleriyle 5 yıllık imarı ile inşasına talip olan, Şanlıurfa’yı tanıyan Celalettin Güvenç’e 30 Martta büyük destek beklediklerini söyledi.  
Bakan Çelik, çözülmüş sorunların yanında çözülmesi gereken sorunların da ele alınabilmesi için destek beklediklerini ifade ederek, çözümün adresinin AK kadrolar ve AK Parti olduğunu ifade etti.
Şanlıurfa Özenilen Bir Şehir Haline Geliyor
Suruç Tünelinin açılmasıyla Ovanın suyla buluşacağının altını çizen Bakan Çelik, “Suruçluların kendi topraklarında çalışacak, kendi ilçesinde ve köyünde zengin olacak. Hatta dışarıdan çalışabilmek için işçilerin geldiğini göreceksiniz. Artık çalışmaya giden değil yerinde duran ve başkalarının özendiği bir ilçe ve şehir haline geliyor, Suruç ve Şanlıurfa” dedi.
Hizmetkârınız Olmak Boynumuzun Borcudur
Şanlıurfa’ya geldiği günden bu yana hiçbir ayrım yapmaksızın tüm ilçeleri ve köyleri gezdiğini ifade eden Bakan Çelik, “Hepsiyle oturdum, dertleştim ve konuştum. Bizimle irtibatı sürdüren Belediyeler çok kazançlı çıktılar. Neden çünkü bu belediyelerimiz halka hizmeti esas almışlardı. Suruç’ta bir çevre yolunu yapmak istedik. Ama diyalog kurulamadı. Yani yanlış anlamayın şikâyet derdinde değil; hizmet derdindeyiz, derdimiz hizmet, hizmette ayrım gayrım olmaz. 30 Marttan sonra İbrahim Halil kardeşimiz o koltuğa oturunca hastanesinden, çevre yolundan, köy yollarından ve diğer bütün ihtiyaçlarına varıncaya kadar seferber olmak, hizmetkârınız olmak bizim boynumuzun borcudur. Kapımız ve gönlümüz sizlere Ankara’da da, Şanlıurfa’da da sonuna kadar açık” dedi.

Bir Gruba, Bir Sınıfa Değil, Belediyeyi Halka Açacağız
AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç ise,  Recep Tayyip Erdoğan’ın ekibinin hizmet, gönül alma, asırlık sorunları çözme ve Türkiye’nin geleceğini aydınlatma ekibi olduğunu söyleyerek, “Adalet, hakemlik, herkesin hakkını herkese vermeyi ve belediyeleri milletin belediyesi yapmayı vadediyoruz. Belediyenin kapıları sonuna kadar millete açılacak; bir gruba, bir sınıfa ve şuna buna değil. Dayanışma içerisinde çalışacağız. Yukarıda hükümetimiz, başbakanımız, bakanımız, Şanlıurfa'da biz, Suruç’ta İbrahim Halil kardeşim el ele gönül gönüle Suruç’un makûs talihini değiştireceği” dedi.
150 bin dekar arazi kapalı sistem sulanacak
AK Parti Hükümetinin 3 yılda 17 kilometrelik Suruç Tünelini bitirdiklerini belirten Celalettin Güvenç, 09 Martta Suruç Meydanında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın törenle Suruç Ovası’nın suyla buluşacağını ifade ederek, “Tam 150 bin dekar arazi kapalı sistem sulamayla Suruçlunun hizmetine sunulacak” dedi.
Buna bağlı olarak Suruç Tünelinden sulanan arazilerle tarıma dayalı sanayinin gelişeceğine dikkat çeken Celalettin Güvenç, gençlerin ise tarımdan beslenen fabrikalarda istihdam edileceğini söyledi.
“Belediyeler insana hizmet eder, insanın yüreğine hizmet eder” diyen Celalettin Güvenç, belediyelerin kuruluş gayesinin insan odaklı hizmet olduğunu belirterek, “Gencine, kadınına, yaşlısına, engellisine topyekun topluma insanımıza hizmet eder” şeklinde ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.