banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Bıcak Kesmetaş köyleri

Bakan Çelik, Kızıldemir ailesinin nikahında

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik Kızıldemir Ailesinin düğününe katılarak Zehra ve Mustafa’nın nikah şahitliğini yaptı.

 

Otel El-Ruha’da saat 19.00 sıralarında düzenlenen nikah törenine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Şanlıurfa milletvekili Faruk Çelik, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Eski İl Başkanı Av. Ahmet Düşünür ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Zehra-Ahmet çiftinin nikahını Karaköprü Belediye Başkanı kıydı. Çiftin nikah şahitliğini ise Bakan Faruk Çelik ve Av. Yusuf Eğilmez yaptı.

 

Bakan Faruk Çelik nikah töreni sonrası genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diledi. Bakan Çelik konuşurken bir davetlinin; “Sayın Bakanım, Başbakanımızın 3 çocuk tavsiyesini söyleyecekmisiniz?” sorusuna Çelik “Başbakan’ın tavsiyesini Şanlıurfa’da hatırlatmama gerek yok.  Şanlıurfalılar zaten işini biliyor. Arife tarif gerekmez” dedi. Bakan Çelik birlikte evliliklerini muhafaza etmeleri için evlilik cüzdanını gelin ve damada birlikte verdi.

 

Gelin babası AK Parti İl Başkan Yardımcısı İsa Kızıldemir; “Başta Sayın Bakanımız Faruk Çelik’e, Valimize, Belediye Başkanlarımıza, Partili aekadaşlarımıa, katılan ve katılamadığı halde mesaj gönderen tüm konuklara teşekkür ediyoruz. Bu mutlu günümüzde yanımızda olup, mutluluğumuzu paylaştılar” dedi.

Damat Babası H. Ahmet Kızıldemir ise oğlunun mürüvetini gördüğünü ve tük davetlilere teşekkür ettiğini belirtti.  

 

Nikah töreni sonrası yapılan mevlidin ardından konuklar onuruna akşam yemeği verildi.

Bakan Faruk Çelik yemeğin ardından ayrılarak saat 20:30 THY’nin tarifeli uçağı ile Ankara’ya geçti.

 www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.