banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Abdülkadir Barut elemanı Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba

Bakan Çelik Karaköprüde ağaç dikti VİDEO

İlçede 8 km uzunluğuna sahip, 370 bin m2’lik alana yeşil alan çalışması yapılan Akpınar Dere Islah Projesinin 3.etap ağaçlandırma törenine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Karaköprü İlçe Kaymakamı Mustafa Kutlu, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, İl Başkanı Yusuf Eğilmez, İlçe Belediye Başkanları, AK Parti Haliliye, Eyyübiye ve Karaköprü İlçe Başkanları, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, davetliler ve çok sayıda Karaköprü’lü vatandaşlar katıldı.

Törende konuşma yapan Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, 30 bin adet farklı türde ağaç dikimi yapılacak olan ve Karaköprü İlçesinin mega projeleri arasında yer alan Akpınar Dere Islah Projesi ile ilgili bilgiler veren Başkan Çiftçi, amaçlarının Karaköprü’yü yemyeşil bir hale dönüştürmek olduğunu her yıl en az 25 bin adet ağaç dikmeyi hedeflediklerini belirtti.

 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman; “Dere Islah çalışmasından sonra etrafındaki peyzaj çalışmaları olsun diğer kazandırılan sosyal alanlar olsun Karaköprü’müze Şanlıurfa’mıza yakışır nitelikte bir projedir. Şanlıurfa yeşile, ağaca hasret özellikle yeşile duyarlı olan belediye başkanları tebrik ediyorum bir ağaç dikenin babasına rahmet diyoruz. Ben yapılan bu çalışmaların hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik; “İşte burada gördüğünüz Dere nasıl ıslah olmuş nasıl yeşermiş ve nasıl albeni haline gelmiş Şanlıurfa’nın gerçekten modern yüzü olan Karaköprü’nün nasıl değiştiğini hep birlikte görüyoruz ve izliyoruz. Şanlıurfa’nın diğer yerlerinde de aynı hızda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ne zaman dan itibaren sabahtan gecenin 3’lerine kadar mesai harcamaya devam ediyoruz. Yeni bir seçime giriyoruz. İyi bir takım kuracağız. İyi, güçlü, çalışkan bir yönetim oluşturmamız gerekiyor. Ak Parti iktidarında güzel açılımlar yapılıyor. 76 milyon vatandaşımıza değer veren ve saygı duyan bir iktidar var. İnsanların dinine, diline, mezhebine, inancına, ırkına her şeyine saygı duyan bir iktidar var" dedi.

Konuşmaların ardından Bakan Faruk Çelik, Milletvekili Akman, Vali Güvenç, Başkan Çiftçi ve davetliler ağaç dikimi gerçekleştirdiler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.