banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Bakan Avcı Van'dan ayrıldı

Milli Eğitim Bakanlığı’nın Van'da gerçekleştirdiği ‘Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi Eğitim Çalıştayı’ akşam saatlerinde sona erdi.

Yoğun kar yağışı sonucu uçak seferlerinin iptal edilmesi nedeniyle kara yoluyla Van'dan ayrılan Bakan Avcı, çıkışta gazetecilere kısa bir değerlendirme yaptı.

Bakan Avcı, değerlendirmesinde güzel bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirterek, “Çok güzel görüşmeler oldu. 15 ilin milli eğitim müdürleri, milli eğitim müdür yardımcıları, ilçe milli eğitim müdürleri, maarif müfettişleri ile çok değerli bir toplantı gerçekleştirdik. Hem genel olarak sorunlarımızı irdeledik hem de il il durumumuzu gözden geçirdik. Farklı konularda en son durumumuzu gözden geçirdik ve çok güzel verimli bir toplantı oldu.” dedi.

Bakan Avcı, kar yağışı nedeni ile iptal edilen uçak seferlerinden dolayı kara yolu ile Diyarbakır'a gideceklerini, oradan da hava yoluyla İstanbul’a geçeceklerini söyledi. (Murat Dalgın-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.