banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Bakan Altınok yaralı askerleri ziyaret etti

İçişleri Bakanı Selami Altınok ve beraberindekiler, Hakkâri’de PKK mensuplarınca yol kenarına yerleştirilen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu yaralanan askerleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Saldırıda hayatını kaybeden askerler için düzenlenen resmi törenin ardından gerçekleştirilen Seçim Güvenliği Toplantısına Altınok, daha sonra Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Celalettin Lekesiz, 4 ilin Vali, Emniyet Müdürü ve Jandarma komutanlarıyla Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi ve Van Askeri Hastanesi’nde bulunan yaralı askerleri ziyaret etti.

YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezi’nde tedavi gören Binbaşı Yücel Ayan’nın sağlık durumu ile ilgili bilgi alan Bakan Altınok, Binbaşı Ayan’la kısa bir süre sohbet ettikten sonra buradan ayrılarak, Van Askeri Hastanesindeki yaralı askerler Ali Kaan Fettahoğlu ve Abdürrahim Arkın’ı ziyaret etti.

İç İşleri Bakanı Selami Altınok ziyaretin ardından Van’dan ayrıldı. (Murat Dalgın-İLKHA) 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.