banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Bahçivan ile Beyazgül arasındaki tartışma alevlendi

 

1990’lı yıllarda ANAP'ın iktidar, Erkan Mumcu'nun Turizm Bakanı olduğu dönemde ‘Haleplibahçe Dinler Bahçesi’ adı altında gündeme gelen, Belediye Meclisinde Saadet Partililer tarafından reddedildiği için uygulanmayan proje konusunda Facebook'ta taraflar arasında yaşanan mesaj atışmaları şöyle: 

FETÖ’NÜN URFADAKİ İHANET PROJESİ

Uğur Beyazgül: ‘Biz 1998’li yıllarda bu projenin yapılmaması için mücadeleyi Allah için yaptık.. Bu mücadelemize riya karışmasın diye şimdiye kadar kamuoyuna açıklamadık.. İsraille, mossadla mücadele ettik.. FETÖ’yle mücadele ettik.. ‘Allah bilsin yeter’ dedik

ÇOK ŞÜKÜR..DERGAHIN ÖNÜNE KILISE,SİNEGOG VE TAPINAGI YERLEŞTİRTMEDİK...

Fakat bizzat bu konuda beni tehdit eden, Sen Urfa’ya hizmet gelmesine engel oluyorsun diyen yetkili şahısın, ‘Bu projeyi ben engelledim’ diye ortaya çıkması beni ziyadesiyle üzmüştür..

Bu açıklamayı zorunlu kılmıştır.. Ve bana bu konuda bir kitap hazırlama kararı aldırtmıştır.. Bu projeyi yakında detaylarıyla açıklayacağım..

Kim kendini ne kadar aklamaya çalışırsa çalışsın, Allah her şeyi biliyor..

Biz sevabını da ancak Allah’tan bekleriz..

Bu ihanet projesini yapmak isteyen şahıs face de bana saldırarak kendini ifşa etti, bize düșen belgeleriyle konuyu Urfa’yla paylaşmak..

 

‘YAHUDİLER URFA’YA GİREMEYECEK’ DİYEN BENİM

Ahmet Bahçivan: ‘Urfalılara saygıyla duyurumdur.

Uğur Beyazgül diyorki; projenin yapılmaması için İsrail’le, Mossad’la mücadele ettik.

Pes doğrusu:

1) Uğur bey o dönemde Belediye Meclis üyesi değildi

2) Partimizin il ve ilçe yönetiminde değildi

3) Belediyede Başkan Yardımcısı, Müdür, hatta memur değildi.

Peki hangi sıfatla engellemiş?

Buna ucuz kahramanlık derler.

Belediye meclisi arkadaşlarımızla konu bütün yönleriyle değerlendiriliyordu. Hatta bir akşam Şair Nabi Kültür Merkezinde, Basın ve STK’larla konu geç vakte kadar değerlendirildi. Hatta orada konu red edildi; ‘Kilise ve Havra yapılmaması şartıyla park yapılsın’ dendi. Fakat  'Kilise ve havra yoksa parayı vermeyiz’ dediler. Bizde meclisimizi topladık ve red kararı verdik.

Peki Belediyede hiçbir idari, siyasi vasfı olmayan Uğur bey, İsrail ve Mossad’la nasıl mücadele etmiş? Reklamın çok güzel doğrusu ama yemezler bilesin.

Başkanlığım döneminde her fırsatta; ‘Yahudiler arzı mevut kabul ettikleri Urfa’ya giremeyecek’ diyen benim. ‘İsrail Tarım Bakanı Urfa’ya giremez’ diyen benim (gazete arşivlerinde var) ‘

Proje benim başkanlığımda mecliste red oldu. Fakat Mossad, İsrail’le mücadele eden Uğur bey vay beee

Peki bu kadar gücün vardı, proje Fakıbaba döneminde proje Meclisten geçti, niye engel olmadın?

Destek mi sağladın?

Niye bu dönemi̇ konuşmuyorsun?

Konuş, ben konuşurum ama sırtımdan sana bu kadar reklam yeter.

Geniş tafsilatı ‘Siyasette on yıl’ kitabımdan okursun.'
(Hizmet)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.