banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya

Bahçelievlerin iki yüzü

Şanlıurfa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Bahçelievler Mahallesinde yürüttüğü çalışmalarla cadde ve sokakları ışıl ışıl aydınlattı. Kaldırımların büyük bir bölümü yenilendi. Görme engellilere uygun şekilde yapılan kaldırımlar esnaf ve bu cadde ile sokağı kullananlar tarafından büyük beğeni topladı. Bahçelievler Mahallesindeki çalışmalar aralıksız devam ederken Cengiztopel Caddesindeki çalışmalar bitme aşamasına geldi.

Bahçelievler mahallesinde 4’üncü sokak, 9’uncu sokak ve Cengiztopel caddesinde kaldırımlar bazalt mermerle döşemesi tamamlanırken aydınlatmaları da devam ediyor. Cengiztopel Caddesi yolu ise asfalt yapılıyor. Bahçelievler Mahallesinde Cengiztopal,4’üncü ve 9’uncu sokak hariç diğer sokak ve caddelerde prizma kaldırımlar yapılıyor. Ara sokaklarda beton parke ile döşeme çalışması devam ediyor.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.