banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Lübnan

Bahçelievlerdeki göçükten ceset çıkarıldı



Şanlıurfa’nın merkez Haliliye ilçesi Bahçelievler mahallesinde bir binanın yıkım çalışmaları esnasında göçük yaşandı. Olayda bir işçi göçük altında kalarak hayatını kaybetti.

Bahçelievler mahallesinde bulunan 3-Mesçi apartmanı, eski yapı olduğu için geçtiğimiz günlerde boşaltıldı. Yerine yeni apartman yapılması için, inşaat işçileri çağrıldı.

Yaklaşık bir haftadır çalışan işçiler, bugün sabah saatlerinde inşaatı yıkmak için inşaata geldiler. İşçilerin çalıştığı sırada inşaatın bir bölümü çöktü. Çöken bölümün altında Mehmet Almas (26) isimli işçi kalırken,  Almas’ı göçük altından kurtarmak için AFAD ekipleri seferber oldu.

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken göçük altında kalan arkadaşları için bir şey yapamayan işçiler ise gözyaşlarını tutamadı.

Binanın çökme ihtimaline karşı ekipler çalışmalarda dikkatli olurken 8 saatlik uzun uğraşlar sonucu Mehmet Almas’ın cansız bedeni göçük altında çıkarıldı.

Mehmet Almas’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıpa gönderildi. (Ramazan Casuk, Mustafa Gül- İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.