banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Bahçelievler Anadolu Meslek Lisesinde Kutlu Doğum Programı

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Bahçelievler Anadolu Meslek Lisesinde öğrencilerini tarafından hazırlanan program ilgi ile izlendi.

Okul konferans salonunda düzenlenen ve Okulun Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Ayşe KÜÇÜK tarafından organize edilen Kutlu Doğum Haftası programına, öğretmenler,öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.


Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda, Bahçelievler Anadolu Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Eğitimci-Yazar Hamit DERMAN , ‘Peygamber Efendimizi Anmak mı? Anlamak mı?’ konulu bir açılış konuşması yaptı.


Öğrenciler tarafından ‘Seccaden Kumlardı’ şiiri  ve ‘Veda Hutbesi'  okunduğu programda,Bahçelievler Anadolu Meslek Lisesi öğrencileri koro halinde  ilahiler seslendirdi.


 Katılanların duygulu anlar yaşadıkları Kutlu Doğum Haftası etkinliği, ''Peygamber Efendimiz 'e (SAV) Mektup''  konulu kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere hediye takdimi ardından program son buldu.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.